Jump to content

Custom Advancement Tab doesn't have a background.


drok0920

Recommended Posts

18 hours ago, jabelar said:

It probably didn't find your background texture resource. Do you have texture in the right place? Does the console log give errors about a missing texture?

I didnt know i had to specify a background texture.  Where would i put that?  And as for the error my console is backed up with other info so i rarely am able to see errors in the console.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, drok0920 said:

My code for what?  Do you mean my advancement json?  and if so which one.

Yes. The root one.

https://github.com/Draco18s/ReasonableRealism/blob/1.12.1/src/main/resources/assets/expindustry/advancements/root.json#L12

  • Like 1

Apparently I'm a complete and utter jerk and come to this forum just like to make fun of people, be confrontational, and make your personal life miserable.  If you think this is the case, JUST REPORT ME.  Otherwise you're just going to get reported when you reply to my posts and point it out, because odds are, I was trying to be nice.

 

Exception: If you do not understand Java, I WILL NOT HELP YOU and your thread will get locked.

 

DO NOT PM ME WITH PROBLEMS. No help will be given.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.