Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Forge 6.6.0.516 not found, but I have it.


bogie5464
 Share

Recommended Posts

I've been at this one for a while. I've been trying to figure it out, and look at other peoples' similar problems, but I just can't seem to figure it out. Everything seems to be going fine and them boom, at line 380 it says Railcraft is crashing because it needs forge 6.6.0.516. I installed that particular version, cleared the config files, and I still get it.

 

I've noticed on line 248 FML is parsing 2 arrays of forge. I don't know the exact check on those arrays, as I'm not a Java expert, and haven't checked.

 

I've done just about everything I can think of, plus a little more.

 

When I remove Railcraft it works just fine, but when I have Railcraft in there, it crashes. If I put in an outdated Railcraft it works fine.

 

If you need anything else, please tell. I am very anxious to get this fixed so I can keep my mods up to date.

 

 

 

Client-0-Log:

http://pastebin.com/QKpfQiW7

 

width=800 height=40786dbd3772bf13c8e9f0a6cde03b573da.png?136 [/img]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.