Jump to content

Forge Causing minecraft to fatal error


Recommended Posts

So I have been having problems with my minecraft. I updated to 1.5 and everytime I try to install minecraft forge it causes a fatal error. It works fine with 1.4.7 so I don't know what is wrong. Can someone help? Here is the error log:

 

 

2013-03-18 10:55:47 [iNFO] [ForgeModLoader] Forge Mod Loader version 5.0.24.582 for Minecraft 1.5 loading

2013-03-18 10:55:47 [FINE] [ForgeModLoader] Enabling runtime deobfuscation

2013-03-18 10:55:47 [FINEST] [ForgeModLoader] All core mods are successfully located

2013-03-18 10:55:47 [FINEST] [ForgeModLoader] Discovering coremods

2013-03-18 10:55:47 [FINEST] [ForgeModLoader] Downloading file http://files.minecraftforge.net/fmllibs/argo-small-3.2.jar

2013-03-18 10:55:47 [iNFO] [ForgeModLoader] Downloading file http://files.minecraftforge.net/fmllibs/argo-small-3.2.jar

2013-03-18 10:55:47 [FINEST] [ForgeModLoader] Download complete

2013-03-18 10:55:47 [iNFO] [ForgeModLoader] Download complete

2013-03-18 10:55:47 [FINEST] [ForgeModLoader] Library file argo-small-3.2.jar was downloaded and verified successfully

2013-03-18 10:55:47 [FINEST] [ForgeModLoader] Downloading file http://files.minecraftforge.net/fmllibs/guava-14.0-rc3.jar

2013-03-18 10:55:47 [iNFO] [ForgeModLoader] Downloading file http://files.minecraftforge.net/fmllibs/guava-14.0-rc3.jar

2013-03-18 10:55:50 [FINEST] [ForgeModLoader] Download complete

2013-03-18 10:55:50 [iNFO] [ForgeModLoader] Download complete

2013-03-18 10:55:50 [FINEST] [ForgeModLoader] Library file guava-14.0-rc3.jar was downloaded and verified successfully

2013-03-18 10:55:50 [FINEST] [ForgeModLoader] Downloading file http://files.minecraftforge.net/fmllibs/asm-all-4.1.jar

2013-03-18 10:55:50 [iNFO] [ForgeModLoader] Downloading file http://files.minecraftforge.net/fmllibs/asm-all-4.1.jar

2013-03-18 10:55:50 [FINEST] [ForgeModLoader] Download complete

2013-03-18 10:55:50 [iNFO] [ForgeModLoader] Download complete

2013-03-18 10:55:50 [FINEST] [ForgeModLoader] Library file asm-all-4.1.jar was downloaded and verified successfully

2013-03-18 10:55:50 [FINEST] [ForgeModLoader] Downloading file http://files.minecraftforge.net/fmllibs/bcprov-jdk15on-148.jar

2013-03-18 10:55:50 [iNFO] [ForgeModLoader] Downloading file http://files.minecraftforge.net/fmllibs/bcprov-jdk15on-148.jar

2013-03-18 10:55:52 [FINEST] [ForgeModLoader] Download complete

2013-03-18 10:55:52 [iNFO] [ForgeModLoader] Download complete

2013-03-18 10:55:52 [FINEST] [ForgeModLoader] Library file bcprov-jdk15on-148.jar was downloaded and verified successfully

2013-03-18 10:55:52 [FINEST] [ForgeModLoader] Downloading file http://files.minecraftforge.net/fmllibs/scala-library.jar

2013-03-18 10:55:52 [iNFO] [ForgeModLoader] Downloading file http://files.minecraftforge.net/fmllibs/scala-library.jar

2013-03-18 10:55:58 [FINEST] [ForgeModLoader] Download complete

2013-03-18 10:55:58 [iNFO] [ForgeModLoader] Download complete

2013-03-18 10:55:58 [FINEST] [ForgeModLoader] Library file scala-library.jar was downloaded and verified successfully

2013-03-18 10:55:58 [sEVERE] [ForgeModLoader] There were errors during initial FML setup. Some files failed to download or were otherwise corrupted. You will need to manually obtain the following files from these download links and ensure your lib directory is clean.

2013-03-18 10:55:58 [sEVERE] [ForgeModLoader] *** Download http://files.minecraftforge.net/fmllibs/argo-small-3.2.jar

2013-03-18 10:55:58 [sEVERE] [ForgeModLoader] *** Download http://files.minecraftforge.net/fmllibs/guava-14.0-rc3.jar

2013-03-18 10:55:58 [sEVERE] [ForgeModLoader] *** Download http://files.minecraftforge.net/fmllibs/asm-all-4.1.jar

2013-03-18 10:55:58 [sEVERE] [ForgeModLoader] *** Download http://files.minecraftforge.net/fmllibs/bcprov-jdk15on-148.jar

2013-03-18 10:55:58 [sEVERE] [ForgeModLoader] *** Download http://files.minecraftforge.net/fmllibs/deobfuscation_data_1.5.zip

2013-03-18 10:55:58 [sEVERE] [ForgeModLoader] *** Download http://files.minecraftforge.net/fmllibs/scala-library.jar

2013-03-18 10:55:58 [sEVERE] [ForgeModLoader] <===========>

2013-03-18 10:55:58 [sEVERE] [ForgeModLoader] The following is the errors that caused the setup to fail. They may help you diagnose and resolve the issue

2013-03-18 10:55:58 [sEVERE] [ForgeModLoader] The file deobfuscation_data_1.5.zip was found in your lib directory and has an invalid checksum f06a8e84e627d0e3cae96443e25e888bd8865e67 (expecting 5f7c142d53776f16304c0bbe10542014abad6af8) - it is unlikely to be the correct download, please move it out of the way and try again.

2013-03-18 10:55:58 [sEVERE] [ForgeModLoader] <<< ==== >>>

2013-03-18 10:55:58 [sEVERE] [ForgeModLoader] The following is diagnostic information for developers to review.

2013-03-18 10:55:58 [sEVERE] [ForgeModLoader] Error details

java.lang.RuntimeException: The file deobfuscation_data_1.5.zip was found in your lib directory and has an invalid checksum f06a8e84e627d0e3cae96443e25e888bd8865e67 (expecting 5f7c142d53776f16304c0bbe10542014abad6af8) - it is unlikely to be the correct download, please move it out of the way and try again.

at cpw.mods.fml.relauncher.RelaunchLibraryManager.handleLaunch(RelaunchLibraryManager.java:192)

at cpw.mods.fml.relauncher.FMLRelauncher.setupHome(FMLRelauncher.java:169)

at cpw.mods.fml.relauncher.FMLRelauncher.relaunchApplet(FMLRelauncher.java:256)

at cpw.mods.fml.relauncher.FMLRelauncher.appletEntry(FMLRelauncher.java:226)

at net.minecraft.client.MinecraftApplet.init(MinecraftApplet.java:25)

at net.minecraft.Launcher.replace(Launcher.java:134)

at net.minecraft.Launcher$1.run(Launcher.java:78)

2013-03-18 10:56:01 [iNFO] [sTDERR] Exception in thread "Thread-8" java.lang.RuntimeException: java.lang.RuntimeException: A fatal error occured and FML cannot continue

2013-03-18 10:56:01 [iNFO] [sTDERR] at cpw.mods.fml.relauncher.FMLRelauncher.setupHome(FMLRelauncher.java:189)

2013-03-18 10:56:01 [iNFO] [sTDERR] at cpw.mods.fml.relauncher.FMLRelauncher.relaunchApplet(FMLRelauncher.java:256)

2013-03-18 10:56:01 [iNFO] [sTDERR] at cpw.mods.fml.relauncher.FMLRelauncher.appletEntry(FMLRelauncher.java:226)

2013-03-18 10:56:01 [iNFO] [sTDERR] at net.minecraft.client.MinecraftApplet.init(MinecraftApplet.java:25)

2013-03-18 10:56:01 [iNFO] [sTDERR] at net.minecraft.Launcher.replace(Launcher.java:134)

2013-03-18 10:56:01 [iNFO] [sTDERR] at net.minecraft.Launcher$1.run(Launcher.java:78)

2013-03-18 10:56:01 [iNFO] [sTDERR] Caused by: java.lang.RuntimeException: A fatal error occured and FML cannot continue

2013-03-18 10:56:01 [iNFO] [sTDERR] at cpw.mods.fml.relauncher.RelaunchLibraryManager.handleLaunch(RelaunchLibraryManager.java:260)

2013-03-18 10:56:01 [iNFO] [sTDERR] at cpw.mods.fml.relauncher.FMLRelauncher.setupHome(FMLRelauncher.java:169)

2013-03-18 10:56:01 [iNFO] [sTDERR] ... 5 more

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • !warudo.isClientSide() still not a gui not an error just a simple message [06:44:39] [Render thread/WARN] [minecraft/MenuScreens]: Failed to create screen for menu type: mercmod:gem_polishing_menu Not a hint of what the problem is  this silent simple error dont tell much about the problem the code i made don't show errors highlighted   in mi old code 1.19.4 i launch the menu part from client side  but now i recheck the video and kapenjoe does it server side         
    • Hey, for getting your model to show up in Forge, double-check the way you've set up your model registration. Sometimes, it's just a tiny mix-up with where you've put your model file or maybe missing the right event to hook it up. Also, peek at your @Mod.EventBusSubscriber setup; it's gotta be listening in the right place. And don't forget to place your model file in the exact right spot with the correct naming. If in doubt, the Forge docs or forum threads can be super helpful.
    • Since flying mobs like bees and flies aren't affected, the problem likely lies with how ground mob AI interacts with the server environment. Checking the server logs, as you've done, is a good step. You might want to look for errors related to mob AI or pathfinding. Consider removing or updating mods one at a time to isolate the issue. Additionally, ensure your server's performance isn't being overly taxed by the modpack, as this can sometimes lead to unusual behavior with entity AI.
    • I'm having the same issue rn. Hostile mobs wont move until attacked but peaceful land mobs wont move at all. If it swims or flies its unaffected until it touches blocks.
    • Im trying to register model for my item but it doesn't works. First I Created a class where i declared all my items.   public class ModItems { public static final List<Item> ITEMS = new ArrayList<Item>(); public static final Item MY_ITEM = new MyItemClass(); } Then I created the MyItemClass where i describe my item. public class MyItemClass extends Item { public MyItemClass() { this.setRegistryName("my_item"); this.setUnlocalizedName("my_item"); this.setCreativeTab(CreativeTabs.COMBAT); ModItems.ITEMS.add(this); } } And The i created a class where i was trying register the model and where i registered my item @Mod.EventBusSubscriber public class EventsHandler { @SubscribeEvent public void registerItems(RegistryEvent.Register<Item> event) { event.getRegistry().register(new MyItemClass()); } @SubscribeEvent @SideOnly(Side.CLIENT) public static void onRegistryModel(ModelRegistryEvent event) { registryModel(new MyItemClass()); } @SideOnly(Side.CLIENT) private static void registryModel(Item item) { final ResourceLocation regName = item.getRegistryName(); final ModelResourceLocation mr1 = new ModelResourceLocation(regName, "inventory"); ModelBakery.registerItemVariants(item, mr1); ModelLoader.setCustomModelResourceLocation(item, 0, mr1); } } The registerItems method just registers my items. Then im catching ModelRegistryEvent to register my model. And in the last private method im registering models. In The game iitem still has purple-black cube instead of texture. I dont forgot to create the models\item folder and my_item.json file im sorry if this text has a grammatical errors. My english is very low  
  • Topics

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.