Jump to content

SetupDecompWorkspace returning: Unable to obtain url.


rafacost

Recommended Posts

Hello guys!

I'm trying to start a new project now, downloaded recommended mdk, imported build.gradle, but when I try to run SetupDecompWorkspace I'm having this issue:

Quote

Unable to obtain url ([https://files.minecraftforge.net/maven/net/minecraftforge/forge/json]) with etag!

But when I click the link it opens without problem. 

I'm using Intelij Idea.

Am I doing something wrong?

Thanks in advance.

Developer of Beer Brewing Simulator

Quote

"There is a difference between knowing the path and walking the path." - Morpheus

 

 

Link to comment
Share on other sites

please post the entire log when you run the task with --stacktrace and --debug

 

About Me

Spoiler

My Discord - Cadiboo#8887

My WebsiteCadiboo.github.io

My ModsCadiboo.github.io/projects

My TutorialsCadiboo.github.io/tutorials

Versions below 1.14.4 are no longer supported on this forum. Use the latest version to receive support.

When asking support remember to include all relevant log files (logs are found in .minecraft/logs/), code if applicable and screenshots if possible.

Only download mods from trusted sites like CurseForge (minecraft.curseforge.com). A list of bad sites can be found here, with more information available at stopmodreposts.org

Edit your own signature at www.minecraftforge.net/forum/settings/signature/ (Make sure to check its compatibility with the Dark Theme)

Link to comment
Share on other sites

To whom it may concern:

So a little bit of research later... I fixed it!

This error is related to an SSL validation that was updated on the last jdk. 

Here is how to fix it:

  • Update your JDK to 191 version.
  • Also you should not forget to change the %JAVA_HOME% Enviroment Variable.
  • That's it folks!

Developer of Beer Brewing Simulator

Quote

"There is a difference between knowing the path and walking the path." - Morpheus

 

 

Link to comment
Share on other sites

I'm still having the same issue, even after completing the above steps.

 

EDIT: I accidentally changed the path instead of JAVA HOME. oops.

 

EDIT2: After setting up the variables properly AND deleting the .gradle folder from c\users\me AND starting with a fresh JDK, I got it to work. Thanks for the help!

Edited by theishiopian
Got it working.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.