Jump to content

part of mods don't work


MrArnoEnCo
 Share

Recommended Posts

i have some problems with my minecraft 1.5.2 world

in the world i have 109 mods loaded

but i have some issues, some part of a mod don't work or work only in the begin when i opened the world

i will give some examples:

 

stevecarts: the modules for my cart assembler don't connect and don't work.....

mystcraft:3d portals don't make a portal when i put my book inside

MFR: rubber trees and normal trees sometimes don't grow even with fertilizer

endertanks:when i wanna connect an endertank to a railcraft tank with a railcraft boiler 5blocks in the area i can't change it from input to output

arsmagica:can't make a nexus with the chalk

 

this are all small think that don't work when I'm playing in my world one these are connect(steve carts,arsmagica,mystcraft) it work but i only can connect it in the begin when i just reloaded and started my minecraft world

 

i don't know what mod are how to fix it i hope someone can help me

 

thank you in advance

 

Arno

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.