Jump to content

[1.10.2] Problems with TE and GUI


Janellope
 Share

Recommended Posts

I have a working TE pedestal, you right click with an item it puts that item on the pedestal, I am attempting to, when shift right click it opens a gui of the pedestal's inv. I followed bedrockminer's tutorial as I have not found anything good for 1.10 yet and got an errorless build with a gui and a gui handler but when I shift right click the pedestal nothing happens, no error, no crash, no gui... nothing

 

Github: https://github.com/Janellope/DigiCraft

 

This is the code that should be executing at a shift right click:

 

if (!world.isRemote)

            {

                    player.openGui(Main.instance, ModGuiHandler.TEPedestalGUI, world, pos.getX(), pos.getY(), pos.getZ());

                }

                return true;

 

any help is greatly appreciated, it feels like every night I come here with a new problem and every morning with the help of this forum I solve the previous problem. Thank you all for such wonderful support.

Link to comment
Share on other sites

You need to include more code than just that one line.  The whole method at a minimum.

 

I looked at your git repo and it does not contain any of your block classes.

Apparently I'm a complete and utter jerk and come to this forum just like to make fun of people, be confrontational, and make your personal life miserable.  If you think this is the case, JUST REPORT ME.  Otherwise you're just going to get reported when you reply to my posts and point it out, because odds are, I was trying to be nice.

 

Exception: If you do not understand Java, I WILL NOT HELP YOU and your thread will get locked.

 

DO NOT PM ME WITH PROBLEMS. No help will be given.

Link to comment
Share on other sites

VANILLA MINECRAFT CLASSES ARE THE BEST RESOURCES WHEN MODDING

I will be posting 1.15.2 modding tutorials on this channel. If you want to be notified of it do the normal YouTube stuff like subscribing, ect.

Forge and vanilla BlockState generator.

Link to comment
Share on other sites

I didn't see a register call for your GuiHandler you need to do NetworkRegisty.INSTANCE(instance()).registerGuiHandler(...);

 

Thanks, So now the screen greys out and you can highlight the inv in the gui but it doesn't actually show the gui, any ideas?

 

::EDIT:: I'm an idiot, I was not drawing a background png for the gui. But, now I am having difficulty registering the texture file...

v2Mz3Lk.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.