Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Event transformer NPE on downloaded classes


keepcalm
 Share

Recommended Posts

My mod downloads libraries, and as of recent forge builds, I've been getting reports of issues in which EventTransformer throws a NullPointerException for some reason.

 

The reports can be found here and here

Protip: try and find answers yourself before asking on the forum.

It's pretty likely that there is an answer.

 

Was I helpful? Give me a thank you!

 

 

width=635 height=903http://bit.ly/HZ03zy[/img]

 

 

Tired of waiting for mods to port to bukkit?

use BukkitForge! (now with a working version of WorldEdit!)

Link to comment
Share on other sites

Wherever you're putting these libraries are not in the classpath, and therefor the classes can not be found.

I should probably toss a null check in there, but.. eah..

I do Forge for free, however the servers to run it arn't free, so anything is appreciated.
Patreon: http://www.patreon.com/lexmanos
Paypal: http://paypal.me/LexManos

BitCoin: 1Q8rWvUNMM2T1ZfDaFeeYQyVXtYoeT6tTn

Link to comment
Share on other sites

But I'm downloading them using FML's hooks... Returning ILibrarySets from the loading plugin. So is FML misbehaving or did I screw up something?

 

EDIT: it was them misplacing the mod...

Protip: try and find answers yourself before asking on the forum.

It's pretty likely that there is an answer.

 

Was I helpful? Give me a thank you!

 

 

width=635 height=903http://bit.ly/HZ03zy[/img]

 

 

Tired of waiting for mods to port to bukkit?

use BukkitForge! (now with a working version of WorldEdit!)

Link to comment
Share on other sites

Hello keepcalm,

 

in ForgeEventHandler.java your function onPlayerInteraction checks whether it runs on the Client.

 

you do that like this:

	public void onPlayerInteraction(final PlayerInteractEvent ev) {
	if (!ready|| Side.CLIENT.isClient())

 

Side.CLIENT.isClient() does ALWAYS return true!

 

Why are you doing this? This looks extremly strange. Especially when you consider that your code is always killed at that point via the return; statement.

 

Please have a look into this!

 

Thanks,

Tobias (manawyrm@github)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.