Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

HMPerson1

Members
  • Content Count

    331
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HMPerson1

  1. Create a zip archive containing the config file at .minecraft/configs/forge.cfg Attach that zip to a post, then delete the config file.
  2. Seems like an NEI bug. Go poke at ChickenBones.
  3. Software Update never has had, and probably never will have an update to Java. Apparently Oracle made Java 7 updates only available to OS X 10.7.3 (Lion). Go yell at the author of whatever mod you installed not to use Java 7 then. [spoiler=More Info]According to this, as of Java 7u6 only OS X 10.7.3+ is supported. Java 7u5 should work on OS X 10.6.8+. However, older archived versions of Java are unavailable for download to the public. So...blame the mod author.
  4. Try downloading the files mentioned in the logs manually.
  5. Update Java. Before you say anything about Java 7 being not available for Mac: Look here.
  6. java.lang.NoClassDefFoundError: com/google/common/collect/Multimap That specific error is in the EAQ.
  7. You probably have 1.4.7 mods in your mods folder. Make sure all your mods are up-to-date.
  8. NEVER install ModLoader with Minecraft Forge. Bad things will happen.
  9. Your world may be corrupt. Make a new one.
  10. Make sure you're running the latest version of Forge; this bug was fixed ages ago.
  11. You probably have another mod that's doing something improperly.
  12. You forgot to install a mod that Galacticraft needs. Check their installation instructions again.
  13. [lmgtfy]BukkitForge[/lmgtfy]
  14. Delete all ForgeModLoader-client-#.log files, run Minecraft, let it crash, THEN post the new log files.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.